Корисні властивості ягід ялівцю активно застосовуються. Вчені в результаті досліджень виявили в них безліч діючих речовин, на кшталт ефірних олій, монотерпенів, вітамінів та мікроелементів, які виявляють сильні антисептичні та антибактеріальні властивості. Народна медицина може назвати масу рецептів, у яких проявляються лікувальні властивості плодів.

Застосування в кулінарії ягід ялівцю обумовлено їх ароматичними якостями, а також наявністю у складі маси корисних елементів, які насичують організм та стимулюють його здорову життєдіяльність. Енергетична цінність товару невисока, т.к. він не містить жирів. Однак у його складі є корисні вуглеводи, що дають необхідну глюкозу та енергію нашому організму.

Хвойні плоди в кулінарії застосовуються як приправа в маринад і соуси для приготування найрізноманітніших страв: м'яса, риби, птиці, овочів, випічки. М'ясо стає надзвичайно м'яким і швидко готується. Ялівець чудово поєднується з лавровим листом, перцем, гвоздикою, розмарином, кмином, а також з часником і цибулею. Самі шишкоягоди можуть використовуватися як у свіжому вигляді, так і у вигляді меленого порошку із висушених плодів.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Ялівцю ягоди сушені 500 г

  • Код Товару: 586
  • Наявність: Немає в наявності
  • 295.00 грн