Про
унікальні корисні властивості гімалайської рожевої солі люди знали ще
тисячоліття тому і застосовували цю сіль в їжу і зовнішньо. Що ж може
бути корисного в солі, коли всім відомо, що сіль затримує зайву рідину і
взагалі шкідлива у великих кількостях і при тривалому вживанні?
Почнемо
з того, що гімалайська рожева сіль видобувається в екологічно чистих
регіонах, вручну, без участі машин. Після рожева сіль не обробляється
хімікатами, як звичайна кухонна сіль (яку вибілюють і додають хімію, щоб
вона була розсипчастою), а залишається первозданно незмінною, теж
измельчаясь вручну. Гімалайська сіль володіє унікальним хімічним
складом, гармонійно збалансованим (84 мінералу та інших елементів).
Рожеве забарвлення їй надає великий вміст заліза, при тому, що натрію в
цій солі дуже мало. Підвищує цінність солі вміст йоду, який так
необхідний щитовидній залозі.
Гімалайська
сіль дуже низькокалорійна - всього 5 калорій на 100 г. Вона може
зберігатися вічно (далі від джерела вологи), тобто ви можете не
переживати, що термін зберігання закінчиться. Така сіль повністю
засвоюється нашим організмом, без будь-яких побічних перетворень. До
того ж має приємний смак.Рожеву сіль із Гімалаїв можна застосовувати для
підсолювання будь-якої страви на ваш смак. Можна також використовувати
для лікувальних ванн для схуднення, оздоровлення, очищення шкіри.