Паприка – мелений солодкий перець – відома всім за стравами Середземноморської кухні. Однак паприка також активно використовується як приправа індійської, марокканської, турецької кухні. Використовується як прикраса до рису, яєць, сиру та різноманітних салатів.

Паприка використовується в кулінарних рецептах багатьох народів, наприклад, угорську кухню взагалі неможливо уявити без цієї чудової прянощі. Крім смакових якостей, паприку використовують як натуральний барвник для багатьох страв, при нагріванні вона забарвлює їжу в характерний червоний або помаранчевий колір. Паприка добре збуджує апетит та сприяє кращій роботі системи травлення у людини, чудово доповнюючи смак м'яса, підходить і до страв з морепродуктів, яєць та сиру. Порошок паприки необхідно зберігати в місці, недоступному для сонячних променів, щоб зберегти її властивості, зберігається вона не більше року.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Паприка мелена 500 г

  • Код Товару: 516
  • Наявність: На складі
  • 515.00 грн