Каму-каму - ягоди, що ростуть на маленькому вічнозеленому дереві в тропічних лісах Амазонської низовини.
До складу каму-кому входить велика кількість вітаміну С, який необхідний для підтримки імунітету, а також допомагає боротися з вірусами, інфекціями. Завдяки вмісту каротину, позитивно впливає на стан очей і допомагає знизити ризик виникнення захворювань органів зору. У ягодах у великій кількості є клітковина, яка нормалізує діяльність кишечника.
Високий вміст фітохімічних елементів сприяє зниженню рівня холестерину в крові та скороченню кількості вільних радикалів в організмі. Наш каму-каму вирощується на фермерських плантаціях в екологічно чистих, віддалених від цивілізації регіонах округу Лорето, Перу. Подальша обробка проводиться відповідно до світових стандартів, а транспортування відбувається у спеціальних упаковках. Все це гарантує високу якість продукції.