КРАЇНА ПОХОДЖЕННЯ: ПОЛЬЩА
Склад приправи Італійські трави: орегано, часник гранульований, різаний лук, петрушка, розмарин, м'ята, базилік, кумін, насіння фенхелю, чабер.
Італійські трави» також досить часто використовуються в середземноморській, французької та інших світових кухнях, де їх додають при приготуванні лазаньї, салатів, піци, відкритих пирогів та запіканок.
Інгредієнти приправи чудово підходять для широкого спектру страв від закусок до соусів. Чудово поєднуються італійські трави з усіма видами м'яса, а також птахом, приміром, куркою.
За святковим столом можна побалувати гостей стейком по-італійськи. Для цього необхідні яловичина, цибуля, шпинат, лайм, оливкова олія, бальзамічний оцет і, безсумнівно, суміш італійських трав.
Гарні італійські трави в поєднанні і з будь свіжою зеленню, різними видами перцю і цибулі. Іноді цю суміш додають у випічку: наприклад, можна спекти картопляний хліб з італійськими травами.