• Перець Кубеба 500 г

Перець Кубеба росте на островах Індійського океану, в Індонезії та Шрі-Ланці. Для перцю важливі кліматичні температурні умови та екологічно чисте повітря. Плоди перцю Кубеба збираються зеленими, незадовго до дозрівання, і проходять процес природного сушіння на сонці, поки шкірка не стане темною, чорною або коричневою.

Смак Перцю кубеба унікальний і незрівнянний з іншими представниками пекучих, гострих перців. Він має теплий, пряний, м'ятний смак з нотками евкаліпта. Гострота глибока, але не пекуча, дуже приємна при використанні в кулінарії. Спочатку перець Кубеба використовувався в терапевтичних цілях для лікування захворювань шлунка, респіраторних вірусів та загальнозміцнювальної дії для зміцнення імунітету. Перець Кубеба дуже популярний в аюроведичній культурі, чудово поєднується з іншими перцями та прянощами. Кубеба посилює смак овочів, риби та морепродуктів, відмінна сумісність із цитрусовими завдяки м'ятним ноткам, що дозволяє робити на його основі заправки для салатів та холодних закусок.

Якість перцю оцінюється за станом горошку. Чим світліший колір і маслянистіша фактура, тим якісніша пряність. Горох, що висохнув і потемнів, говорить про те, що термін зберігання перцю майже минув або були не дотримані умови зберігання. При розмелюванні ефірні олії швидко випаровуються, тому продають перець кубеба тільки цілим.

Зберігати прянощі слід у щільно закритій ємності в прохолодному місці з помірною вологістю. Якщо всі правила дотримані, перець не втрачає своїх якостей протягом 2 років.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Перець Кубеба 500 г

  • Код Товару: 591
  • Наявність: На складі
  • 2 150.00 грн